Presentation

Välkommen in på bryceworld.se

 

Lite historik

Här hittade du mina egna bilder som jag skapade i Corel (MetaCreations) Bryce 4 och 5.0 (här fanns även bakgrundsbilder med olika motiv). Sidorna låg först under Datorteket, men som nu har fått en egen hemsida. På grund av dess storlek så behövdes det en liten omflyttning. När tid gavs så gjorde jag nya bilder och lade upp dem här.

Dåvarande Sussies BryceWorld kom upp på www.bryceworld.st : 2002-01-27.

Det nya namnet bryceworld.se med adressen www.bryceworld.se kom upp: 2005-09-05

De mesta av designen/layouten gjorde jag på egen hand med hjälp av programmen Corel PhotoPaint, Uleads PhotoImpact och naturligtvis gjordes bilderna i Bryce (4.0) 5.0. Självaste tillverkandet av hemsidorna gjordes i Adobes GoLive CS. Hemsidan sågs bäst med hög upplösning med minst 1027*768 och True Color inställt på datorn. Både MS Explorer/Netscape 4 och senare versioner blev också bra. Bästa resultat blev med Ms Explorer 6.0 . Den äldre versionen av MS explorer blev tyvärr lite fel.

Min inspiration till bildernas uppkomst kommer till med en slags draghjälp från en av mina favoritartister inom musikbranchen. David Arkenstone. En fantastisk artist som är värd att höras. Hans officiella hemsida hittar du här: David Arkenstone´s Official Homepage

Jag heter Susanne Östh bor i Dalarna i en trevlig liten by som heter Linghed. Är 53 år. Har även bott i Svärdsjö mellan 1991-2014. Och som jag brukar säga man blir aldrig för gammal för datorer, internet och spel. Annars så är jag ett undantag ;o)

Jag har hållit på med datorer sedan 1982 och är självlärd. Internet kom in senare i livet runt 1997 när jag började på en distansutbildning. Då var det förstås en självklarhet att koppla upp sig. Då var det Algonet som fick bli min startbräda ut.

 

Nutid

Nu årets slut november 2016 håller jag på att flytta över allt från egen server till ett webbhotell. Sidorna görs fortfarande i WordPress.

 

Väl mött!
Susanne Östh

Ps. Skriv gärna i gästboken.